Nieuws

Hoeveel Barten heb je nodig om ECT naar het volgende niveau te brengen?

22 maart 2019 | Door Sadie-Jane Giles

In 2016 kwam Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT), een van Europa's grootste containerterminals, bij Jungle Minds aan met een kleine opdracht. Bijna drie jaar later hebben we meerdere, telkens grotere, projecten gedaan, en is er een hechte samenwerking ontstaan.

Waar ECT Digital ooit opstartte bij ons in Amsterdam, reist ondertussen een Jungle Minds team naar Rotterdam om samen verder te bouwen aan het verbreden van hun marktpositie. Bij ECT Digital op de 30e verdieping, met uitzicht op de Erasmusbrug, treffen we Bart, Bart, Bart en ook Bart. Heel complex allemaal. Om opheldering te geven, zonder in containerbegrippen te verzanden, hierbij de verschillende invalshoeken van de vier Barten.

Bart ter Steege

Bart is als Managing Partner vanaf dag 1 betrokken bij de hechte samenwerking met ECT. Bart zorgt ervoor dat er samen met ECT continu wordt nagedacht over de volgende stap. Zo zijn we met ECT klein begonnen, en werken we concreet toe naar grotere, impactvolle projecten.

Bart Vijfhuizen

Bart is Business Designer bij ECT en maakt van een abstract idee een werkende, digitale propositie. Bart houdt het overzicht zodat we precies dat maken wat de gebruiker wil én wat waarde oplevert voor ECT. Daarvoor kijkt hij altijd iets verder dan de development teams en helpt ECT de backlog te vullen.

Bart van Dongen

Bart is UX Designer. Hij voelt zich met ECT Digital soms een pionier, aangezien de sector waar ECT zich in bevindt nog niet vaak samenwerkt met digital, user centered bureaus als Jungle Minds. Bart ontwerpt voor ECT de perfecte gebruikerservaring en hij spoort blokkades op en lost deze op.

Bart Beemster

Bart is Front End Developer. Als de UX en Visual Designers hun ideeën uit de doeken doen, staat hij klaar om dit te gaan bouwen. Bart, ook wel Bart de Bouwer, heeft voor ECT de paginering ingebouwd voor een betere performance en unit testen om de codebase stabieler te maken.

Hoewel er regelmatig mails bij de verkeerde Bart terecht komen, het inplannen van meetings consternatie kan opleveren en “Bart gaat dat oppakken” meer verwarring dan verheldering biedt, is dit een geweldig team: samen vormen zij de basis, waarop menig digitaal container gebouwd kan worden. En laten we wel wezen: zij doen dit samen met de rest van het team van ECT Digital en Jungle Minds :)