Nieuws

Jop, welcome to the jungle!

6 maart 2019 | Door Sadie-Jane Giles

Jop Coenen versterkt ons commerciële team als Client Service Director en wordt hiermee eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten bij Jungle Minds.

De afgelopen jaren heeft Jop met veel plezier bij Fabrique gewerkt. Als Account Manager was hij verantwoordelijk vanuit inhoud voor acquisitie en het verzorgen en uitbouwen van relaties voor nationale klanten (oa HEMA, Auping, Essent) en internationale klanten (Samvardhana Motherson Group - SMG -, King Abdulaziz center for world culture).

Jungle Minds werkt samen met veel opdrachtgevers op C-level niveau aan de digitale transformatie van deze organisaties. Business innovatie projecten zijn complex, ze ontstaan vaak vanuit hechte relaties, opgebouwd na jaren samenwerken.

Maikel Lieste: “De begeleiding van zo’n project door een strategisch zwaargewicht als Bart ter Steege is cruciaal. Business innovatie is onmisbaar in deze sterk veranderende markt en zorgt dat je als merk mee blijft komen en in contact blijft met de doelgroep. Is de service offering nog relevant? Wordt het op de juiste manier aangeboden? Moeten teams een ander DNA hebben? Dit zijn belangrijke strategische vraagstukken.”

Met de komst van Jop ontstaat er ruimte bij de partners. Enerzijds kan Bart ter Steege zich concentreren op de inhoud als strateeg en het verder uitbouwen van de business innovatie propositie. Daarnaast kunnen de drie partners zich beter focussen op de (internationale) ambities van Jungle Minds en het versterken van de band met opdrachtgevers om ze nog verder te brengen.