Lancering

Nieuwe site van TMC staat live!

21 december 2018 | Door Aimée Rutten

Volg de route door de wereld van TMC en ga het dialoog aan.

TMC koppelt het beste tech-talent aan de meest ambitieuze technologiebedrijven ter wereld. Dit verdient een platform dat duidelijke informatie verschaft en daarbij vooral innovatie ademt.

Oude bekende...

In 2016 ontwikkelde Jungle Minds het nieuwe online platform voor TMC, waar het dialoog met zelf ontwikkelde Employeneurs mogelijk werd. Het platform maakte innovatie en talentontwikkeling voelbaar en bevorderde TMC in haar internationale groei.

Deze groei is inmiddels gerealiseerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat naast het ondersteunen van de Employeneurs, er nu ook behoefte is om (potentiële) klanten te informeren over de vele nieuwe mogelijkheden en services die TMC te bieden heeft.

De dialoog met de Employeneurs was het startpunt toen we in 2016 het TMC-platform ontwikkelden. Dit hebben we verder uitgebreid om beide doelgroepen, de Employeneurs én (potentiële) klanten, aan te spreken en te leiden naar een contactmoment met TMC. En dat alles op de TMC-manier: met een non-corporate uitstraling en kick-ass design.

De rode draad door de wereld van TMC

Een intensieve designsprint resulteerde in een doortastend concept waarbij de bezoeker, ongeacht Employeneur of (potentiële) klant, de wereld van TMC kan doorlopen. Dit levert een non-corporate homepage op, die corporate informatie biedt door beide doelgroepen via een rode draad door de wereld van TMC te leiden. De rode draad staat voor de route die de doelgroepen door de homepage nemen, op basis van de informatie waar ze naar op zoek zijn. Deze route leidt uiteindelijk naar een punt van contact.

Naast een nieuwe kick-ass homepage, hebben we de huidige content verder uitgebreid en de navigatie geherstructureerd, deze is niet langer verstopt onder een hamburgermenu. We hebben een Newsroom ontwikkeld, om zo meer TMC nieuws naar buiten te brengen en er is nu plaats om kennis te delen vanuit de verschillende markets waarin TMC opereert

Ontdek zelf de wereld van TMC op https://tmc-employeneurship.com/!