Nieuws

Ubbink gaat nieuwe partnership aan met Jungle Minds

27 mei 2019 | Door Sadie-Jane Giles

De energietransistie is in volle gang en cruciaal hierbij is een gezond binnenklimaat. En dit is precies waar Ubbink zich mee bezig houdt.

Ubbink is altijd op zoek naar slimme innovaties, altijd gericht op het verwerkingsgemak. Vanuit deze vernieuwende ambitie is een partnership afgesloten tussen Ubbink en digital agency Jungle Minds.

Ubbink is een mooi bedrijf met al ruim 100 jaar succes in Nederland en daarbuiten. Om zo’n bedrijf mee te mogen helpen in hun digitale transformatie en klaar te maken voor de toekomst is een geweldig project en prachtige uitdaging.

- Maikel Lieste, managing partner Jungle Minds

De komende jaren zal Jungle Minds de digitale transformatie en rebranding van Ubbink helpen opzetten. Voor de Kentico implementatie is Actum Digital voor dit project als partner aangesloten.

Ubbink werkt aan oplossingen voor energy efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen. Klantgericht, al sinds de oprichting in 1896, en ondertussen met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk, en de export naar 21 andere landen in Europa, zijn ze een belangrijke Europese speler.

Wij hebben voor Jungle Minds gekozen, vanwege hun strategische en brand building profiel en hun track record in de installatiebranche.

- Robert Meenink, marketing directeur Ubbink

Jungle Minds is de full service partner voor merken die digitale business voorop en centraal stellen. Precies waar het zou moeten zijn. Dat ze een digitale transformatie goed kunnen begeleiden, hebben ze al bewezen met cases als TNT en LeasePlan.

Jungle Minds is klaar om dit avontuur met Ubbink aan te gaan.

Welcome to the jungle.