Our Story

Dit is hoe wij werken

Opgericht in 2000 waren wij het eerste bureau voor gebruikersonderzoek in Nederland, met de focus op digitaal. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de full service partner voor merken die digitale business voorop en centraal stellen. Precies waar het zou moeten zijn. In de afgelopen 18 jaar zijn we trouw gebleven aan ons DNA: 100% onafhankelijk, gefocust op resultaat en absoluut gebruikersgericht. Welkom in de Jungle.

Een betekenisvol verschil maken

In welke branche je je ook bevindt, het vermogen om betekenisvolle en onderscheidende gebruikerservaringen te kunnen leveren, differentieert je van de rest. Jungle Minds verandert de interactie van een bedrijf binnen haar branche, door sterke relaties met de gebruiker aan te gaan. We ontwerpen, leveren en implementeren uitzonderlijke gebruikerservaringen. Altijd gedreven door toepasbare creativiteit, geworteld in nieuwe technologie en met een duidelijke impact op jouw strategie.

De kracht van ons aanpassingsvermogen

Heldere en onbevangen ideeën floreren in kleine en hechte teams. Spannende uitdagingen vereisen daarentegen de kracht van schaal. Om in beide te kunnen voorzien is onze opzet zo ontworpen om gebruikersgericht te blijven en een hechte samenwerking te behouden, maar altijd met het doel om snel op te schalen en innovatie duurzaam in te bedden in de organisatie van onze klant.

Gebruikersgericht, zakelijk gefocust

Ongeacht het soort strategische uitdaging: onze aanpak is altijd crossfunctioneel, op inzichten gebaseerd en gefundeerd op onze overtuiging dat alleen gebruikersgericht denken kan leiden tot betekenisvolle bedrijfsinnovatie.

Hoog tempo, korte cycli

Ongeacht in welke fase een nieuwe propositie zich bevindt, werken we in korte cycli, herhalen we vaak en krijgen continue input van onze gebruikers. We zijn snel, adaptief en output-gedreven.

Een co-cliënt benadering

Onze klanten zijn dagelijks een fundamenteel onderdeel van ons team en proces. Hierdoor hebben we ter plekke toegang tot diepgaande inzichten in uw bedrijf en kunnen zo snelheid behouden bij strategische besluitvorming.

Alles wat nodig is voor duurzame bedrijfsimpact

We bieden alle vaardigheden en services die nodig zijn om nieuwe en user centered business proposities te bedenken, te versnellen en organisch in te bedden in jouw organisatie.